Ontdek de Euro rolsteiger in onze webshop

Ben je als professional op zoek naar een nieuwe rolsteiger? Dan is het een aanrader om te kiezen voor de Euro rolsteiger. Deze rolsteigers van ASC zijn zeer luxe en uitermate geschikt voor professionals.

 

De Euro rolsteigers van ASC staan ook wel gekend als de ‘Rolls Royce’ onder de steigers. Deze zijn gemaakt van zeer hoogwaardig aluminium. Door dit materiaal is de Euro rolsteiger lichter dan andere steigers. Het aluminium is gewalst. Deze steigers worden geleverd met een breedte van 0,75 meter en 1.37 meter. De lengtematen zijn 1.90 meter, 2.50 meter, 3.05 meter en 4.00 meter.

 

Eenvoudig en snel monteren

Een groot voordeel van de Euro rolsteigers is, dat je deze heel eenvoudig en snel kunt monteren en demonteren. Dit komt, omdat deze steiger bestaat uit een unieke verbindingspin (Europen). Met deze speciale verbindingspen kan de rolsteiger maar op één wijze worden opgebouwd. Hiermee weet je ook zeker dat de steiger je een optimale veiligheid biedt. Alle verbindingen zijn handmatig gelast (TIG).

 

Ontdek de eigenschappen van de Euro rolsteigers

De Euro rolsteigers die je in onze webshop vindt, zijn van het gerenommeerde merk ASC. Een Euro rolsteiger is bedoeld voor de professionals die hoge eisen stellen aan de veiligheid en het werkgemak op de steiger. Naast een optimale veiligheid, beschikt de Euro steiger over de volgende eigenschappen:

  • Een hoogwaardige glans
  • Optimale antislip laag
  • Lage onderhoudskosten
  • Geen losse borgpennen nodig

 

Euro rolsteiger bestellen?

Wil je de Euro rolsteiger bestellen? Dan kies je voor een veilige rolsteiger van een hoogwaardige kwaliteit. Het watervaste platform van deze rolsteiger is gemaakt van zeer sterk aluminium. Het platform voldoet aan alle hoge veiligheidseisen. Bovendien kan het platform een vloerbelasting aan van 275 kg. De Euro rolsteigers die je in onze webshop vindt bieden je dan ook een zeer stabiele, sterke en veilige werkplek.